Σοκ στον ΠΑΟΚ, τέλος η σεζόν για τον Βέρνμπλουμ

Σοκ στον ΠΑΟΚ, τέλος η σεζόν για τον Βέρνμπλουμ

Τέλος η σεζόν για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους εννέα μήνες.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποχώρησε τραυματίας και υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για τη 14η αγωνιστική της Super League. Ο 32χρονος μέσος στραβοπάτησε έπειτα από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και αντικαταστάθηκε από τον Εβγέν Σάκχοφ στο 7ο λεπτό.

Η αρχική εκτίμηση του Ασπρόμαυρου ιατρικού επιτελείου έκανε λόγο για πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκε ότι o Σουηδός έχει υποστεί ρήξη στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, στη διάρκεια της ανάπαυλας αποχώρησε με πατερίτσες προς τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους εννέα μήνες και φυσικά ότι δεν υφίσταται περίπτωση να φορέσει ξανά τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά κατά την τρέχουσα σεζόν.

Μέχρι σήμερα ο Βέρνμπλουμ έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας ένα γκολ για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ το συμβόλαιό του αγγίζει το 1,1 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο και από 1,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο. Στο ματς της Λιβαδειάς προτιμήθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου αντί του Κάνιας και του Σάκχοφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τοποθετώντας τον στο πλάι του Μαουρίσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ