Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κέρδισε και μέσα στη Λιβαδειά με 2-1, διατηρώντας το +8 από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του και μέσα στη Λιβαδειά. Κέρδισε με 2-1 με γκολ του Πρίγιοβιτς (41’) και του Μπίσεσβαρ (46’), έφτασε τις 13 νίκες σε 14 παιχνίδια (έχει και μια ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς στο +8 από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί με 30.

Ο Δικέφαλος ήταν σαφώς ανώτερος και είχε τον πλήρη έλεγχο καθώς κέρδιζε με 2-0 έως το 75’ (είχε και δοκάρι στο 1’ με τον Μπίσεσβαρ). Στο 75’ μείωσε ο Ζησόπουλος σε 2-1 αλλά τελικά το σκορ έμεινε έτσι ως το τέλος και ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Πασχαλάκης: Είχε 1-2 καλές επεμβάσεις, αλλά στη φάση του γκολ του Ζησόπουλου η μπάλα βρήκε και πάνω στον Μάτος και άλλαξε πορεία.

Βαρέλα: Έκανε καλό ματς και δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του Λεβαδειακού να απειλήσουν.

Κρέσπο: Κι αυτός δεν είχε πρόβλημα με τους επιθετικούς των γηπεδούχων και είχε συνολικά καλή παρουσία.

Τόσκα: Ανασταλτικά έκανε πολύ καλό ματς, όμως δημιουργικά το έχει. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ορισμένα θέματα, κυρίως επειδή δεν είχε σωστές βοήθειες από τον Ουάρντα σε κάποιες προωθήσεις του Τσαμπούρη.

Μάτος: Συνεχίζει να έχει μέτρια απόδοση και στη φάση του γκολ του Ζησόπουλου τον έχασε. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα στη συνέχεια από αυτόν.

Μαουρίσιο: Κακός δεν ήταν, αλλά δεν έκανε και καμία σπουδαία εμφάνιση. Συνολικά ήταν μέτριος.

Βέρνμπλουμ: Ήταν ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε μόλις στο 6’, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη αχίλλειου τένοντα τότε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Μπίσεσβαρ: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, πέτυχε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ, είχε δοκάρι στο 1ο λεπτό και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Λεβαδειακού.

Ουάρντα: Ήταν καλύτερος από άλλα παιχνίδια, δείχνει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, αλλά δεν του βγαίνουν ακόμη κάποιες φάσεις. Επίσης δεν είναι ακόμη συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ζαμπά: Ήταν πολύ καλύτερος από προηγούμενα ματς, έβγαλε την ασίστ στον Πρίγιοβιτς στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά έχασε 1-2 κλασικές ευκαιρίες που θα έκαναν πιο εύκολο το βράδυ της ομάδας.

Πρίγιοβιτς: Πέτυχε ένα φοβερό γκολ ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Λεβαδειακού, δείχνοντας γιατί είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στην Ελλάδα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σάκχοφ: Μπήκε κρύος στο 7’ στη θέση του τραυματία Βέρνμπλουμ και είχε αρκετά καλή παρουσία με πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Κάνιας:
Μπήκε στο 81’ στη θέση του Μαουρίσιο και έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Ελ Καντουρί: Μπήκε στο 85’ στη θέση του Ζαμπά αλλά κι αυτός έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ