Λουτσέσκου: «Για τους αντιπάλους μας είμαστε σε κρίση»

Λουτσέσκου: «Για τους αντιπάλους μας είμαστε σε κρίση»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε κρίση και όλα αυτά που γράφονται και λέγονται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχονται από τους αντιπάλους τους.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει για το πρωτάθλημα και στην αντίδραση που βγάλανε απόψε οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από το Europa League. Αρχικά μίλησε για τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ λέγοντας τα εξής: «Ο τραυματισμός του Πόντους μοιάζει να είναι σοβαρός και είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η ομάδα έπαιξε καλά, ακόμη τρεις πόντοι μακριά από την Θεσσαλονίκη, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κρατάει σε απόσταση από την δεύτερη θέση».

Για την εμφάνιση των μεσοεπιθετικών του ΠΑΟΚ: «Είχαν πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις. Αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε έτσι σε όλα τα ματς, θα ήταν στην Μπαρτσελόνα, αλλά και οι υπόλοιποι έπαιξαν πάρα πολύ καλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση για το ματς με την ΜΠΑΤΕ: «Ξέρετε πολύ καλά ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορούσαμε να παίζουμε στο ίδιο επίπεδο σε δύο διοργανώσεις. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και τα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Το πιο σημαντικό είναι το διάστημα των τεσσάρων ημερών που ακολουθεί, με το ματς του Κυπέλλου και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, προκειμένου να κλείσουμε την χρονιά αήττητοι και να πάμε στην διακοπή, σε μια περίοδο που είναι η καλύτερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

Για το αν σκέφτεται ενίσχυση στην μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ: «Είναι πολύ νωρίς να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Μοιάζει να είναι σοβαρός τραυματισμός και θα πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα πρώτα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε… κρίση: «Ο ΠΑΟΚ έχει 40 βαθμούς στο γήπεδο. Βλέπω την βαθμολογία και βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει την καλύτερη ομάδα στην επίθεση, βλέπω τον ΠΑΟΚ και έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, πως μπορεί να είναι σε κρίση; Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πρωτάθλημα, μια ήττα και μια ισοπαλία είναι. Είμαστε σε κρίση για τους αντιπάλους μας. Υπάρχει πίεση στην Ελλάδα, προσπαθεί ο αντίπαλος να δημιουργήσει πρόβλημα, για να κρύψει τα δικά του λάθη και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το τι τον έχει ενοχλήσει τις τελευταίες ημέρες: «Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι για όποιον αγαπάει τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ