Μπίσεσβαρ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Βέρνμπλουμ»

Μπίσεσβαρ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Βέρνμπλουμ»

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ που ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στάθηκε στον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά και στο συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Σουριναμέζος χαφ του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το αν ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την ΜΠΑΤΕ: «Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα. Θέλαμε σήμερα να δείξουμε πως είμαστε εν δυνάμει πρωταθλητές και προσεγγίζουμε το στόχο μας βήμα – βήμα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι και αποχωρούμε νικητές».

Για την χρησιμοποίηση του στον χώρο του άξονα: «Είμαι περήφανος να παίζω για αυτή την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο και τον θέλουμε κοντά μας. Νιώθω πιο απελευθερωμένος παίζοντας στο κέντρο, όμως είμαι ποδοσφαιριστής που παίζει όπου θέλει ο προπονητής μου και όπου με χρειάζεται η ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ: «Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη και στον Πόντους. Να του ευχηθούμε τα καλύτερα, όμως έδωσε την ευκαιρία να μπει ο Σάκχοφ. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο πάγκο και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όποιον μπαίνει στην ομάδα».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Απολαμβάνω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Την κατάλληλη στιγμή θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ