Ιωαννίδης: «Όνειρο μου η Εθνική, τιμή μου να με παρακολουθούν σκάουτερ»

Ιωαννίδης: «Όνειρο μου η Εθνική, τιμή μου να με παρακολουθούν σκάουτερ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας; του από τον ΠΑΟΚ για τα όνειρα του, δηλώνοντας πιστός στον Λεβαδειακό παρά το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία.

Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού, Φώτης Ιωαννίδης, σκόραρε το πρώτο του γκολ στη Superleague την περασμένη αγωνιστική και ήταν βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ματς που έκλεισε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας αρκετά καλή απόδοση.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την καριέρα του που ξεκινά φέτος επί της ουσίας, τη νοοτροπία που τον διέπει, τα όνειρά του αλλά και το γεγονός πως τον «τσεκάρουν» σκάουτερς από την Ιταλία:

«Ήταν δύσκολο το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλαμε τους τρεις πόντους αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω σε επαγγελματική ομάδα και χαίρομαι που γίνεται πραγματικότητα. Να μένω ταπεινός, κάτι που το τηρώ και στην υπόλοιπη ζωή μου, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Παίζω στον Λεβαδειακό. Το αν κάποιος σκάουτερ έρχεται να με δει είναι τιμή μου, έχω φιλοδοξίες, αλλά αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με τον Λεβαδειακό. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει με την Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ