Τα ματς που «σφραγίζουν» τον τίτλο για τον ΠΑΟΚ!

Τα ματς που «σφραγίζουν» τον τίτλο για τον ΠΑΟΚ!

Το όνειρο της κατάκτησης του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του έχει πάψει να είναι… όνειρο. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του τον τίτλο και απομένουν πέντε αγώνες για να τον κάνει δικό του.

Μια στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ κρατά γερά στα χέρια του τον τίτλο. Ένα επίτευγμα που θα μνημονεύεται για χρόνια από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ένα όνειρο που πλέον γίνεται πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά το 1985 όπου κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του είναι τόσο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που έθεσε ο Ιβάν Σαββίδης από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Το διπλό στην Λιβαδειά ήρθε να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να επιβεβαιώσει πως ο φετινός ΠΑΟΚ όχι απλά θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά δύσκολα θα χάσει και ματς!
Τι απομένει για τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου με το +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό 16 αγωνιστικές πριν το φινάλε;

Να βγάλει με επιτυχία ή με τις μικρότερες δυνατές απώλειες πέντε αγώνες. Τα υπόλοιπα ματς ο ΠΑΟΚ τα παίρνει, εύκολα ή δύσκολα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έχει και την τύχη που χρειάζεται, έχει και την δυναμική του ισχυρού που μετράει πολύ.

Ποια είναι λοιπόν τα ματς που θα τον οδηγήσουν δεδομένα στην κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος της ιστορίας του;

Πρώτο και καλύτερο το ματς της 16ης αγωνιστικής στην Τρίπολη. Εκεί όπου πέρσι ηττήθηκε από τον Αστέρα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Φέτος λογικά θα πάει με το +8 στην Τρίπολη (καθώς την 15η αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ ενώ και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα) και αν καταφέρει να συνεχίσει με νίκη τότε θα έχει κάνει τεράστιο βήμα ώστε να πάει στα συνεχόμενα ντέρμπι με μεγάλη διαφορά.

Την 19η αγωνιστική πάει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με την ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό που μέχρι τότε έχει να βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Ίσως και στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» το πρωτάθλημα! Τα άλλα δύο δύσκολα ματς που απομένουν είναι με τον Άρη στην Τούμπα την 22η αγωνιστική και τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την αμέσως επόμενη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ