Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ και αλλαγές στο ΔΣ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ και αλλαγές στο ΔΣ

Η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ύψους 9 εκ. ευρώ, ενώ εκτός ΔΣ τέθηκαν Μίχελ και Γεροντίδης και εντάχθηκε ως νέο μέλος ο Αθανάσιος Κούκιος.

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε αυτήν εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περσινή χρήση (1/7/2017 έως 30/6/2018), προκηρύχθηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 9 εκ. ευρώ (η οποία θα τρέξει έως τις 18/2/2019) και έγιναν αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκτός ΔΣ τέθηκαν ο Λούμπος Μίχελ (παραμένει συνεργάτης της ΠΑΕ σε θέματα σκάουτινγκ στην Ανατολική Ευρώπη) και ο Ηλίας Γεροντίδης και εντάχθηκε ως νέο μέλος ο Αθανάσιος Κούκιος (είναι πρώην στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας).

Ο Γεροντίδης πάντως παραμένει στο πόστο του ως επικεφαλής του τμήματος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη συνέλευση εγκρίθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη πενταετία, με τον Ιβάν Σαββίδη να παραμένει πρόεδρος, τον Μάκη Γκαγκάτση αντιπρόεδρο και μέλη συνεχίζουν οι Γιώργος Σαββίδης Μαρία Γκοντσάρεβα, Αρτούρ Νταβιντιάν, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και πλέον ο Αθανάσιος Κούκιος.

Όπως έγινε γνωστό, εφόσον καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανέλθει στα 109.290.632,40 ευρώ

Μεταξύ άλλων στη συνέλευση επισημάνθηκε από τον Δημήτρη Πανοζάχο ότι ο ΠΑΟΚ έχει θετικά κεφάλαια περίπου στα 3 εκ. ευρώ. Πέρσι τα αντίστοιχα κεφάλαια ανέρχονταν στα 977.000 ευρώ. Αν υπολογίσει και την πλασματική αξία των παικτών φτάνουν περίπου στα 15 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ