«Η ΑΕΚ μίλησε με Φλαμένγκο για τον Ρομούλο»

«Η ΑΕΚ μίλησε με Φλαμένγκο για τον Ρομούλο»

Δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας αναφέρει ότι η Ένωση έκανε μια πρώτη κουβέντα με την Φλαμένγκο για τον 28χρονο μέσο.

Ένα νέο μεταγραφικό «σενάριο» είδε το φως της δημοσιότητας για την ΑΕΚ, με χώρα προέλευσης την Βραζιλία. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο της Φλαμένγκο, Ρομούλο.

Μάλιστα αυτό που παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η επισήμανση πως οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια πρώτη κουβέντα με την «Φλα» για να μάθουν τις προθέσεις της βραζιλιάνικης ομάδας αναφορικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Η ιστοσελίδα Coluna do Flamengo αναφέρει πως ο ατζέντης του Ρομούλο δεν έχει πρώτη επιλογή την Ελλάδα για τον πελάτη του καθώς δείχνει να προτιμά μια καλή πρόταση από βραζιλιάνικη ομάδα για τον έμπειρο μέσο. Ο Ρομούλο έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ρωσία, φορώντας την φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας για μια πενταετία.

Ο Ρομούλο επέστρεψε στην πατρίδα του αλλά αυτή την περίοδο δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Φλαμένγκο και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ΑΕΚ θέλει ν’ αποκτήσει τον παίκτη με την μορφή δανεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ