Ολυμπιακός : Το μήνυμα του Λεμονή και το «πρέπει» με τον Απόλλωνα

Ολυμπιακός : Το μήνυμα του Λεμονή και το «πρέπει» με τον Απόλλωνα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Τάκης Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πειθαρχημένοι στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο το απόγευμα τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος φυσικά των πρωταθλητών Ελλάδος είναι να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και ο Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του για την μεγάλη αναμέτρηση.

Αυτό όμως που είναι πολύ σημαντικό και το γνωρίζει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού. Τη νοοτροπία δηλαδή με την οποία θ’ αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Δεν ήταν λοιπόν τυχαία η ομιλία του Λεμονή στο Ρέντη, με τον Έλληνα τεχνικό να προειδοποιεί τους παίκτες του για τις παγίδες που κρύβει το αυριανό ματς.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Απόλλωνας δεν έχει τίποτε να χάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι κι αυτό καθιστά την “Ελαφρά Ταξιαρχία” πιο επικίνδυνη αντίπαλο για τον Ολυμπιακό.

Ο Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή, γιατί είδε από αρκετούς ερυθρόλευκους πράγματα που δεν του άρεσαν στον αγώνα εναντίον του Κισσαμικού. Βέβαια το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν αλλά απ’ την άλλη ο Λεμονής δε θέλει να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στα Χανιά.

«Τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, βλέπετε πως όλα τα παιχνίδια έχουν δυσκολίες. Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε», ήταν το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού στους παίκτες του.

Ξανά στην κορυφή

Στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι είναι να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο. Αν λοιπόν οι ερυθρόλευκοι πάρουν τη νίκη εναντίον του Απόλλωνα θα περιμένουν το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και η αποστολή των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι εύκολη στη Λιβαδειά.

Ο Ολυμπιακός έχει επίσης ως στόχο να ολοκληρώσει με τρεις νίκες τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Θα είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες αν πάρουν εννιά βαθμούς από τα τρία ματς που προαναφέραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ