ΑΕΚ: Στήριξη σε Λυμπερόπουλο -Συνεχίζει κανονικά

ΑΕΚ: Στήριξη σε Λυμπερόπουλο -Συνεχίζει κανονικά

Μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης στηρίζει κανονικά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Μπορεί να υπάρχουν μουρμούρες και γκρίνια και για το μεταγραφικό τοπίο στην ΑΕΚ, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να στηρίξει απόλυτα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, λίγες ημέρες μετά την στήριξη στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Εν μέσω μεταγραφικής περιόδου ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να στηρίξουν τον «Λύμπε», ο οποίος παραμένει στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Μάλιστα, στην ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα ούτε να καταργήσουν την θέση, είτε να… μεταφέρουν τον Μεσσήνιο πρώην ποδοσφαιριστή της Ενωσης σε άλλο πόστο.

«Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, εννοείται ότι εξακολουθεί να υπηρετεί την ομάδα από αυτό το πόστο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης» είναι η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λυμπερόπουλο, ώστε να σταματήσει κάθε σενάριο περί αποχώρησης του.

Πλέον, τα… σπουδαία μεταφέρονται στον τομέα των μεταγραφών. Η ΑΕΚ αναζητά τρεις ποδοσφαιριστές ενδεκάδας και στην ΠΑΕ αναμένουν απτά και άμεσα αποτελέσματα από τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την ευθύνη των μεταγραφών. Το ίδιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που αρχές Γενάρη περιμένει να έχει στη διάθεση του για να παίξουν τα δύο χαφ και τον έναν εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ