«Στο στόχαστρο της Ρεν ο Κούτρης»

«Στο στόχαστρο της Ρεν ο Κούτρης»

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη φαίνεται πως είναι η Ρεν σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fr.sports.yahoo.com», η Ρεν που παρακολουθεί εδώ και καιρό τον μπακ των «ερυθρόλευκων» είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν η κρούση θα γίνει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή του καλοκαιριού.

Στο παραπάνω δημοσίευμα γίνεται λόγος για προσφορά που θα φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο από πλευράς Γάλλων. Η Ρεν δεν «παίζει» μόνη της αφού για τον διεθνή μπακ ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης οι Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Πάρμα. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Συνολικά φέτος ο Κούτρης έχει αγωνιστεί σε 11 ματς και έχει δώσει δύο ασίστ. Από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν είχε μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο χέρι στο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ωστόσο φέτος επέστρεψε και δείχνει πιο δυνατός από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ