Πασχαλάκης: Παίκτης του Νοεμβρίου στον ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: Παίκτης του Νοεμβρίου στον ΠΑΟΚ

Ο διεθνής πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα μετά την πολύ εντυπωσιακή του επέμβαση στο ματς με την Τσέλσι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου!

Ο γκολκίπερ του Δικέφαλου του Βορρά, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά την εντυπωσιακή του απόκρουση (που απασχόλησε μέχρι και την UEFA) στον… κεραυνό του Λόφτους – Τσικ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, αναδειχθεί πρώτος στο βραβείο Play Of the Month για το μήνα Νοέμβριο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Άπαντες αναρωτιούνται αν θα βρεθεί κάποιος μέχρι το τέλος της σεζόν για να τον σταματήσει. Μέχρι τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει το βραβείο μόνιμα στο σπίτι του ή δοθεί το όνομά του σε αυτό και να βγει εκτός συναγωνισμού. O Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο νικητής και του Play of the Month Νοεμβρίου.

Στο Λονδίνο τίποτα δεν πήγε καλά για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες και η σαφώς ανώτερη Τσέλσι υποχρέωσε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία βαριά ήττα με 4-0. Κανείς δεν θέλει να θυμάται τίποτα από εκείνη την εμφάνιση της ομάδας, εκτός από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη , ο οποίος παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα ο Λόφτους-Τσικ εξαπέλυσε έναν… κεραυνό αλλά ο The Goldkeeper ήταν εκεί, απογειώθηκε, έδιωξε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και κέρδισε έναν ακόμα ατομικό τίτλο, με ποσοστό 56,97%, στην ψηφοφορία για το nak Play Of the Month Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ