Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τζήλος

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τζήλος

Ο Θανάσης Τζήλος πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας που νοσηλευόταν λόγω της επίθεσης που δέχτηκε χθες το πρωί έξω από το σπίτι του.

Ο Θανάσης Τζήλος δέχτηκε επίθεση χθες το πρωί από τρεις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια. Ο Έλληνας ρέφερι πήρε σήμερα εξιτήριο από τους θεράποντες γιατρούς και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του αύριο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Νάνος αναφέρθηκε στα τραύματα του διεθνή ρέφερι και τόνισε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα, ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος στα τραύματα του.

Επίσης ο Τζήλος εντός των επομένων ημερών θα κάνει μαγνητική στο γόνατό του για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας. Ο κ. Νάνος μίλησε μεταξύ άλλων και για το συμβάν και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον άτυχο διαιτητή που ξυλοκοπήθηκε από τρεις κουκουλοφόρους χθες το πρωί στη Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ