Μπήκε ο Κουρμπέλης, ατομικό ο Μακέντα

Μπήκε ο Κουρμπέλης, ατομικό ο Μακέντα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε κανονικά προπόνηση, ενώ ο Μακέντα γυμνάστηκε μόνος του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης το περασμένο διήμερο ένιωθε καλύτερα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, όπου χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος με την ομάδα στην προπόνηση της Πέμπτης. Στο τέλος του προγράμματος έτρεξε μόνος του.

Σε αντίθεση με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε ατομικό, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο. Από τη στιγμή, όμως, που η αγωνιστική αναβλήθηκε, δεν υπάρχει πλέον αγωνία για το αν θα προλάβει τον Παναιτωλικό…

Οσοι αγωνίστηκαν, παράλληλα, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Κισσαμικό, έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ήταν υψηλής έντασης με μπάλα και φυσική κατάσταση, ενώ έκλεισε με οικογενειακό διπλό. Οι Κότσαρης, Σέχου έκαναν θεραπεία. Η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί τελικά στις 17.00 από τις 12.00, που αρχικά είχε προγραμματιστεί, αφού αναβλήθηκε η αγωνιστική. Το πρόγραμμα, πάντως, περιλαμβάνει προπόνηση και το Σάββατο στις 11.30 και την Κυριακή ξεκινάει η Χριστουγεννιάτικη άδεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ