Το video της επίθεσης στον Τζήλο

Το video της επίθεσης στον Τζήλο

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος δέχθηκε χθες επίθεση από αγνώστους στην Λάρισα  και το φως της δημοσιότητας είδε σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή. Οι σοκαριστικές σκηνές φανερώνουν τον τρόμο που έζησε ο διαιτητής από την επίθεση των αγνώστων εναντίον του, καθώς στο βίντεο φαίνεται πως οι δράστες χτυπούν τον Τζήλο, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στην άσφαλτο.

Ο άτυχος διαιτητής άλλωστε δήλωσε χθες στην κατάθεση του στην Αστυνομία, πως ένας από τους δράστες τον κρατούσε ακινητοποιημένο και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν. Ο Τζήλος διακομίστηκε μετά την επίθεση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, έχοντας κακώσεις στο κεφάλι και στο γόνατο και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί πρώτης κατηγορίας ανακοίνωσαν κι επίσημα σήμερα την απόφαση τους ν’ απέχουν από τα παιχνίδια μετά την επίθεση στον συνάδελφο τους κι έτσι δεν πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σχετική ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί την αναβολή της αγωνιστικής εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ