«Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής»

«Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε ξεκαθάρισε ότι τα εισιτήρια που που έχουν στα χέρια τους οι φίλοι των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε την αναβολή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μετά από την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Ωστόσο αρκετός είναι ο κόσμος που είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΛ, η οποία κανονικά θα διεξαγόταν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 17:15. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας που έχουν στα χέρια τους εισιτήριο για το αναβληθέν παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα, ότι αυτά ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία που θα οριστεί η συνάντηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια, για τον αναβληθέντα αγώνα με την ΑΕΛ, ότι τα εισιτήρια αυτά θα ισχύσουν κανονικά, για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές, όταν ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία του αγώνα με την ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ