Συνεργασία με ψυχολόγο ο Παναθηναϊκός

Συνεργασία με ψυχολόγο ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία με ψυχολόγο, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί κυρίως στην Ακαδημία.

Οργάνωση σε αυτονόητους τομείς αρχίζει ν’ αποκτά ξανά ο Παναθηναϊκός. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος είχε χάσει πολλά στελέχη και οργανωτικά δεν θύμιζε σε τίποτα Παναθηναϊκό.

Από το καλοκαίρι κι έπειτα ο Νίκος Νταμπίζας σε συνεργασία με τη διοίκηση, τον Γιώργο Δώνη, τον νέο διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Κωνστάντο, αλλά και τον διευθυντή της Ακαδημίας Τάκη Φύσσα, αρχίζουν να στελεχώνουν την ομάδα. Τελευταία προσθήκη ο αθλητικός ψυχολόγος Κώστας Κασταμονίτης. Δεν νοείται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να μην υπάρχει ψυχολόγος. Πολύ περισσότερο στα τμήματα υποδομής. Ειδικά πέρσι αυτά φάνταζαν εξωγήινα στον Παναθηναϊκό κι ευτυχώς μπαίνει μία τάξη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Κασταμονίτη αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Κώστα Κασταμονίτη. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πιο σύγχρονης λειτουργίας της ακαδημίας του Τριφυλλιού. Ο κ. Κασταμονίτης έχει πτυχίο συμβούλου ψυχικής υγείας, μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία σε αγγλικό πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στην αθλητική ψυχολογία.
Η συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί του αφορά κατά κύριο λόγο την Ακαδημία του συλλόγου, ενώ θα υπάρχει σχέση και με την πρώτη ομάδα. Με παρουσία στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», αλλά και στους αγώνες της ακαδημίας, ο Κώστας Κασταμονίτης θα αναλάβει την ψυχολογική εκπαίδευση και προετοιμασία των αθλητών, όχι μόνο στα στενά αθλητικά πλαίσια, αλλά συνολικά την υποστήριξη σε όλους τους τομείς της ζωής τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ