Λάμπρου : «Δεν έχει σταθερότητα ο Παναθηναϊκός»

Λάμπρου : «Δεν έχει σταθερότητα ο Παναθηναϊκός»

Ο Λάζαρος Λάμπρου στάθηκε στην αδυναμία σταθερότητας που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, ενόψει της αναμέτρησης του Πανιώνιου με τους Πράσινους

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Λάζαρο Λάμπρου να είναι αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο 19χρονος άσος επεσήμανε την αδυναμία των Πράσινων, που δεν είναι άλλη από την απουσία σταθερότητας που έχουν δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και το συναίσθημα του να κοντράρεται στην ομάδα την οποία ανήκει, δεδομένου ότι είναι δανεικός στον Πανιώνιο από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάμπρου στη NOVA:

Για τη δύσκολη κλήρωση που θα έχει στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είτε με εύκολη ομάδα, είτε με δύσκολη ομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Φυσικά μέχρι τώρα όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι δυνατές ομάδες. Καμία κατά τη γνώμη μου δεν ξεχωρίζει πολύ. Πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά στο Κύπελλο».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα αντεπεξήλθε πολύ καλά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ευελπιστώ να γίνει και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ψυχολογία είναι καλή, οπότε νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το πως ένιωσε να βλέπει τις δύο ομάδες του να αγωνίζονται: «Ήταν ωραίο συναίσθημα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι για τον Πανιώνιο. Ανάμεικτα συναισθήματα. Τώρα όμως είμαι στον Πανιώνιο και θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα μου».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Παρόλα τα προβλήματα που έχει δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες στο δυναμικό της. Το έχει δείξει και στα ντέρμπι που έχει δώσει ως τώρα. Νομίζω πως δεν έχει σταθερότητα και εκεί θα χτυπήσουμε και εμείς. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι».

Για το τι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή:
 «Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και κάνουμε αυτά που μας ζητήσει ο προπονητής τότε θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ