Στην έξοδο από τον ΠΑΣ ο Μυστακίδης, παραμονεύει ο Παναθηναϊκός

Στην έξοδο από τον ΠΑΣ ο Μυστακίδης, παραμονεύει ο Παναθηναϊκός

Η αμοιβαία δυσαρέσκεια στα Γιάννενα, η αναζήτηση άλλου ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΣ, η παρακολούθηση του Παναθηναϊκού και το... «έλα» του Κάτσε.

Από το «10» είχατε πληροφορηθεί έγκαιρα πως η ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μυστακίδη δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και πως αν ο παίκτης διακόψει τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, τότε οι πράσινοι είναι πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, αλλά μόνος ως ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών θέλουν τον «Μύστα» να είναι κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΣ, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δε μοιάζει ικανοποιημένη από τη συνεργασία. Ο Μυστακίδης δεν πήρε ευκαιρία στο τελευταίο παιχνίδι του Κυπέλλου, σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει πως το… γυαλί έχει ραγίσει.

Μάλιστα, είναι πολλά τα ρεπορτάζ από τα τοπικά Μέσα των Ιωαννίνων για αναζήτηση της ομάδας ποδοσφαιριστή που παίζει στη θέση του Μυστακίδη, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί αποχώρησης του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Αν αυτό συμβεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση, καθώς ο παίκτης είναι στα στάνταρ που θέτουν οι Νταμπίζας και Δώνης.

Και ο ίδιος ο παίκτης, όμως, δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα πράσινα. Μόλις πριν από λίγες μέρες δέχτηκε και το… πείραγμα του Κάτσε. Ο Μυστακίδης του σχολίασε στο Instagram για την πάσα που έκανε στον Μακέντα στο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Αλβανό χαφ να του απαντά πως τον… περιμένει για να του δίνει και εκείνου τέτοιες πάσες. Τυχαίο; Μάλλον όχι…

Βέβαια, για να προκύψει οτιδήποτε μεταξύ Παναθηναϊκού και Μυστακίδη θα πρέπει ο παίκτης και να φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει την ελευθέρας του από τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο, πάντως, δεν είναι και πολύ δύσκολο, καθώς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δύσκολα θα αξιοποιηθεί και ίσως να δεχτούν στον δικέφαλο να τον δώσουν με ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ