Εκτίει με Ατρόμητο ο Σιλά

Εκτίει με Ατρόμητο ο Σιλά

Στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά από την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών ο Σαλιμό Σιλά.

Στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε από το ματς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ο Σαλιμό Σιλά.

Ο παίκτης της Ξάνθης συμπλήρωσε 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ θα χάσει και το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 13 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ:

Επέστρεψε στη βάση της η Xanthi FC μετά την πενθήμερη διαμονή της σε Αθήνα και Πορταριά για τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα και Νίκη Βόλου για πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα. Στις 12:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη προπόνηση της Πέμπτης, μετά την ομιλία του Μίλαν Ράσταβατς στους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός ότι η 15η αγωνιστική αναβλήθηκε. Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι παίκτες με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ο Σαλιμό Συλλά που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Φασίδης – Ντε Λούκας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ XANTHI FC
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων της Super League «Σουρωτή» για τις πρώτες αγωνιστικές του β’ γύρου.

16η Αγωνιστική Παναθηναϊκός – Xanthi FC: Κυριακή 13/1, ΩΡΑ: 19:00
17η Αγωνιστική Xanthi FC – Ατρόμητος: Κυριακή 20/1, ΩΡΑ: 19:00
18η Αγωνιστική ΟΦΗ – Xanthi FC: Σάββατο 26/1, ΩΡΑ: 19:00
19η Αγωνιστική Παναιτωλικός – Xanthi FC: Κυριακή 3/2, ΩΡΑ: 15:00
20ή Αγωνιστική Xanthi FC – Λαμία: Σάββατο 9/2, ΩΡΑ: 19:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ