Λουτσέσκου: «Τι εύχομαι; Το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ το 2019»

Λουτσέσκου: «Τι εύχομαι; Το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ το 2019»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου μίλησε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον εαυτό του αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του, της Ρουμανίας ενόψει των εορτών. Αναφέρθηκε στην οικογένειά του, μίλησε για τα γούρια του και σε ερώτηση τι δώρο περιμένει για το 2019 ήταν ξεκάθαρος: ότι θέλει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ!

Αρχικά είπε τα εξής: «Στις 24 Δεκέμβρη θα είμαι στο Βουκουρέστι. Θέλω πάρα πολύ να δω και πάλι τη γυναίκα μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Θα δω και τα κατοικίδια μου, έχω πολλά, τα αγαπώ και τα φροντίζω. Όταν ήμουν παιδί, τις περισσότερες φορές ο πατέρας μου, ήταν αυτός που… ντυνόταν Άγιος Βασίλης. Φέτος, θα κάνω αλλαγή χρόνου στη… δουλειά. Στις 30 του Δεκέμβρη επιστρέφουμε στο γήπεδο. Το ίδιο και στις 31. Την πρώτη μέρα του χρόνου έχουμε ρεπό και θα επιστρέψουμε στις 2 του Γενάρη. Νομίζω, ότι φέτος θα κάνω αλλαγή χρόνου μαζί με το επιτελείο μου και την ομάδα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τι θα ευχηθώ φέτος; Το νταμπλ! Μόνο αυτό! Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ να μην έχω… γούρια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω… Στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League, φορούσα καινούργια ρούχα. Πρώτη φορά! Δεν πρόκειται να τα φορέσω ξανά!

Γενικά, στο ποδόσφαιρο η αδρεναλίνη είναι έντονη. Πάντα προσπαθείς να βρεις τι έκανες και τι δεν έκανες καλά και τα προσέχεις όλα. Εγώ για παράδειγμα… Έχω κάποια συγκεκριμένα ρούχα για το πρωτάθλημα, που είναι πιο… λεπτά. Μπορεί να πεθάνω από το κρύο, αλλά αυτά είναι, θα τα φοράω και στους -2. Τώρα που είναι χειμώνας, έχω κι ένα σκουφί κι ένα κασκόλ που τα φοράω πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ