Καρσελά : «Έχω έρθει για να δείξω ποιος είμαι, θέλω το πρωτάθλημα»

Καρσελά : «Έχω έρθει για να δείξω ποιος είμαι, θέλω το πρωτάθλημα»

Ο Μεχντί Καρσελά είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έκρυψε ότι μεγάλος του στόχος είναι να γευτεί τη χαρά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Μεχντί Καρσελά θέλει να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Ακόμη μίλησε για το ματς με τον Απόλλωνα, λέγοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον στόχο του, ο οποίος είναι να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Ερυθρόλευκους, ενώ είπε και για τη ζωή του στην Ελλάδα.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Καρσελά στη NOVA:

 Για το ματς με τον Κισσαμικό: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίζει η ομάδα αντιπάλους της Β’ κατηγορίας γιατί είναι δύσκολο να βρίσκεις κίνητρο. Πήγαμε για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, όμως συνεχίζουμε στο Κύπελλο».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα είναι υπέροχη. Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ γιατί έχω συμπαίκτες από την ίδια περιοχή. Ο καιρός πολύ καλός εκτός από τώρα τελευταία που άρχισε να βρέχει αλλά είναι πολύ ωραία».

Για τους στόχους του: «Εγώ προσωπικά θέλω τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλω το πρωτάθλημα και να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ διότι έχω έρθει εδώ για να δείξω ποιος είμαι».

Για την πλευρά που προτιμά: «Στα δεξιά. Εκεί είναι η θέση μου και που προτιμώ».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Πιστεύω πως δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η εικόνα που έχω για τον αντίπαλο. Πολύ περισσότερο νόημα θα έχει να ασχοληθούμε με το τι εικόνα θα πρέπει να δείξουμε εμείς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει κάνει ο Απόλλων μέχρι στιγμής και γιατί βρίσκεται στην θέση αυτή. Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, βάζουν τα δυνατά τους και δίνουν ότι καλύτερο έχουν για να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί έχουν απέναντί τους τον πρωταθλητή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σκεφθούμε τη δική μας απόδοση, να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και στο δικό μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο αντίπαλος».

Για τα δεδομένα ως προς τη βαθμολογία: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαστε κοντά στην κορυφή για να είμαστε ξανά στην πρώτη θέση. Είμαστε η ομάδα που αξίζει την πρώτη θέση, η πρωταθλήτρια και που πρέπει να κερδίσει τον τίτλο».

Για τα ντέρμπι και το ότι δεν κερδίζεται εκεί ο τίτλος: «Είμαι και δεν είμαι σύμφωνος. Θεωρώ πως πρέπει να νικάς και στα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά και αυτά και ειδικά στην Ελλάδα. Θα πρέπει καταρχήν να κερδίζεις τα ντέρμπι αλλά όταν θέλεις να είσαι πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς ακόμα και τις μικρές ομάδες ή τις ομάδες στην μέση».

Για το ματς Γιουβέντους: «Θέλω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να προχωρήσουμε. Κάναμε κάποια καλά ματς με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Θα ήθελα όμως να τελειώσουμε αυτήν την φάση με μία νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ