Μαζί ΠΑΟΚ και Macron έως το 2023!

Μαζί ΠΑΟΚ και Macron έως το 2023!

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τη γνωστή αθλητική εταιρία.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τη συνεργασία που ξεκίνησε με τη Macron το 2015 έως το 2023!

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Macron θα εξακολουθήσει να είναι ο βασικός προμηθευτής της ομάδας σε αθλητικό υλικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ανανέωση της συνεργασίας θα επεκταθεί έως την ολοκλήρωση της σεζόν 2022-23. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 –έκτοτε ο ΠΑΟΚ και η Macron έζησαν από κοινού μεγάλες στιγμές και επιτυχίες. Οι δύο εταιρείες θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σκληρά σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα αθλητικού εξοπλισμού της Macron και περιμένουν με ανυπομονησία τη συνεργασία με τη Macron σε μελλοντικά σχέδια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω και να δυναμώσουμε τη σχέση μας με μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα εξελισσόμενες αθλητικές εταιρείες, μια σχέση που βασίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και δέσμευση μεταξύ του συλλόγου μας και της Macron».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Macron, κ. Τζανλούκα Παβανέλο, τόνισε: «Όταν μια συνεργασία σαν αυτή μεταξύ της Macron και του ΠΑΟΚ αναπτύσσεται πάνω σε γερές βάσεις, είναι φυσιολογικό να συνεχιστεί και να γεννήσει ακόμα πιο ενδιαφέροντα σχέδια. Η δεξιοτεχνία, η πείρα και η ικανότητά μας να δημιουργούμε τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα, σε συνδυασμό με το ελληνικό μάνατζμεντ, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε ξεχωριστές και αποκλειστικές συλλογές για τους παίκτες και τους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα με πάθος και περηφάνια» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ