Μπόνους των παικτών στους υπαλλήλους, μία πράσινη γροθιά στο «Γ. Καλαφάτης»!

Μπόνους των παικτών στους υπαλλήλους, μία πράσινη γροθιά στο «Γ. Καλαφάτης»!

Παίκτες, τεχνικό τιμ, στελέχη και υπάλληλοι έχουν γίνει ένα και φάνηκε με την κίνηση των παικτών του «τριφυλλιού» και τα χριστουγεννιάτικα μπόνους στους αφανείς ήρωες. Δεν μπόρεσε για προσωπικούς λόγους να δώσει το παρών ο Αλαφούζος.

Η ατμόσφαιρα φέτος στον Παναθηναϊκό είναι εκπληκτική και αυτό αποδείχθηκε και στο δείπνο που έγινε την Παρασκευή στο «Γ. Καλαφάτης».

Ένα ξεχωριστό τραπέζι που εκτός από το να διατηρηθεί το καλό κλίμα (πρόσφατα, άλλωστε, δείπνησαν οι «πράσινοι» στο Θησείο προσκεκλημένοι του Βλάση Σταθοκωστόπουλου) είχε στόχο να ευχαριστήσουν όλοι τους αφανείς ήρωες. Τους υπαλλήλους του «τριφυλλιού» στο προπονητικό κέντρο που συντηρούνται με έναν μικρό μισθό και δίνουν ό,τι μπορούν για να μην λείψει τίποτα στους ποδοσφαιριστές.

Το δείπνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Οι ποδοσφαιριστές είχαν αποφασίσει, ενημερώνοντας τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, ότι τα χρήματα από τα φετινά πρόστιμα που επιβλήθηκαν, θέλουν να τα μοιράσουν στους εργαζόμενους στο Κορωπί. Πράγματι τα χρήματα μοιράστηκαν σε φακέλους, όπου έξω απ’ αυτόν αναγραφόταν το όνομα του παίκτη που είχε δεχθεί το πρόστιμο και του υπαλλήλου που θα έπαιρνε το μπόνους!

Οι φάκελοι δίνονταν από τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη και κάθε υπάλληλος έλεγε κάποια λόγια. Με ανάλογες αντιδράσεις από το… κοινό (χειροκροτήματα, επιφωνήματα, πανηγυρισμούς). Αρκετοί, μάλιστα, υποστήριξαν ότι δεν έχουν συναντήσει ξανά τόσο οικογενειακό κλίμα και πως το δέσιμο που έχει επιτευχθεί είναι το πιο δυνατό προσόν της φετινής ομάδας.

Αλαφούζος

Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος είχε προσκληθεί από τον Νταμπίζα στο δείπνο κι επιθυμία του ήταν να μεταβεί πραγματικά στο Κορωπί. Θα ήταν η πρώτη φορά που θα εμφανιζόταν σε εκδήλωση της ομάδας από την ημέρα της παρουσίασης του Μαρίνου Ουζουνίδη. Είχε, όμως, σοβαρό προσωπικό λόγο και δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Είναι φανερό, πάντως, ότι έχει αλλάξει η στάση του και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σύντομα σε κάποια άλλη εκδήλωση (ίσως και αγώνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ