Πανιώνιος: Πρόταση στον ΠΑΟΚ για Μυστακίδη

Πανιώνιος: Πρόταση στον ΠΑΟΚ για Μυστακίδη

Την πόρτα του ΠΑΟΚ «χτύπησε» ο Πανιώνιος για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τις επόμενες ημέρες στο Δικέφαλο θα εξετάσουν τις προτάσεις που έχουν για το 24χρονο επιθετικό.

Μετά τον Παναθηναϊκό που ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μυστακίδη, όπως σας αποκάλυψε to10.gr, προστέθηκε από σήμερα και ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έχουν καλές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού με τη μορφή του δανεισμού για τον επόμενο 1,5χρόνο.  Οι «πάνθηρες» μάλιστα ζητάνε από τον ΠΑΟΚ να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του.

Να θυμίσουμε πως ο Μυστακίδης δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη ούτε και για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να τερματιστεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η διακοπή της συνεργασίας.  Από την άλλη ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας και να αποδώσει αυτά που περίμεναν, γεγονός που πιστώνεται ότι έχει να αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στις 1 Δεκεμβρίου.

Για τον Μυστακίδη μετά τον Παναθηναϊκό, υπάρχει και ο Πανιώνιος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του με τον ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον παίκτη να αποφασίζουν για το μέλλον του. Οι «πράσινοι» θέλουν τον 24χρονο επιθετικό ως ελεύθερο ή με μια λύση όπως με τον Κάτσε. Από την άλλη ο Πανιώνιος θέλει τον παίκτη, αλλά πληρωμένο από τον Δικέφαλο. Το τι θα γίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ