Ρέστα της ΑΕΚ για Κρίστισιτς

Ρέστα της ΑΕΚ για Κρίστισιτς

Τα δίνει όλα για να αποσπάσει την υπογραφή του Σέρβου μέσου η ΑΕΚ και αισιοδοξεί να έχει στις τάξεις της τον 28χρονο άσο του Ερυθρού Αστέρα από την 1η Γενάρη.

Οι κινήσεις της ΑΕΚ για την μεταγραφή του χαφ που αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα ξεκινούν και τελειώνουν τα τελευταία 24ωρα σε ένα όνομα: Nέναντ Κρίστισιτς. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί τον «εκλεκτό» της Ένωσης για την ενίσχυση του άξονα, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν εντείνει την προσπάθεια να αποσπάσουν την υπογραφή του και να αισιοδοξούν πως πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους, θα τα καταφέρουν!

Ο διεθνής Σέρβος χαφ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου και η πιάτσα της Σερβίας «βουίζει» τις τελευταίες μέρες πως αυτός είναι και ο λόγος της άρνησής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα. Το υπάρχον συμβόλαιο του Κρίστισιτς με την ομάδα του Βελιγραδίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ως εκ τούτου ο έμπειρος άσος μπορεί να υπογράψει από τώρα με όποια ομάδα επιθυμεί και να αποχωρήσει ως ελεύθερος έξι μήνες μετά. Κάτι που προφανώς επιδιώκει να εκμεταλλευτεί και η ΑΕΚ, ασχέτως αν οι κινήσεις της Ένωσης είναι προς διαφορετική κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ θέλει να εντάξει τώρα στο δυναμικό της τον Κρίστισιτς και θα προσπαθήσει να το πετύχει, πιέζοντας τον Ερυθρό Αστέρα από τη στιγμή που θα έχει στα χέρια της την υπογραφή του διεθνή χαφ. Από τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι θα συμφωνήσουν με τον Κρίστισιτς τότε ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιθανό να παρουσιαστεί πιο διαλλακτικός και να συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη από τώρα, με ένα μικρό ποσό. Μιας και είναι σαφές πως πλέον δεν τίθεται θέμα για την Ένωση να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ που προβλέπεται για την αποδέσμευση του παίκτη. Κάτι που θυμίζουμε πως αποτελούσε τη βάση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών το καλοκαίρι.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητές της να κάνει δικό της τον Κρίστισιτς. Η Ένωση είναι σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, που λειτουργεί ως ενδιάμεσος και για τις επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα. Η υπόθεση είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και όπως διαβάσατε και χθες, στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι το τέλος του 2018 ο Σέρβος μέσος να βρίσκεται στα Σπάτα. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα μιας και έτσι ή αλλιώς, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει. Αφού και η Ένωση θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προχωρήσει το θέμα του χαφ, είτε πρόκειται για τον Κρίστισιτς που αυτή τη στιγμή αποτελεί τον βασικό στόχο, είτε για κάποιον άλλο μέσο που θα έρθει στο προσκήνιο στην πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ