Βαρέλα: Όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην Τούμπα

Βαρέλα: Όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην Τούμπα

Η συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Φερνάντο Βαρέλα ήταν καταλυτική προκειμένου να πάρει τις διαβεβαιώσεις που έψαχνε ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός στο να παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια στην Τούμπα. Μετά τα Χριστούγεννα υπογράφει ο Κρέσπο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του ήταν πολύ θετικός. Όμως τα όσα άκουγε από τον Λούμπος Μίχελ δεν τον έκαναν και τόσο αισιόδοξο για την παραμονή του στην Τούμπα. Η προσφορά του ΠΑΟΚ προς τον δυναμικό αμυντικό είχε μια αύξηση στις ετήσιες απολαβές του λίγο πάνω από τα τωρινά επίπεδα (650.000 ευρώ), την ώρα που η πλευρά του παίκτη έκανε λόγο για απολαβές που θα άγγιζαν το 1.000.000.

Ο 31χρονος αμυντικός που είχε λίγο παρασυρθεί και από το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες από την Τουρκία και την Αραβία, έψαχνε μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, έστω και στο πόδι για να ακούσει τη θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή έγινε μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και λίγο πριν πετάξει η αποστολή από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη. Ο Βαρέλα άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή αυτά που του είπε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου χωρίς να φέρει αντίδραση. Μάλιστα δείχνοντας έμπρακτα πως θέλει να μείνει στην Τούμπα, έριξε τις απαιτήσεις του πιο χαμηλά.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι για τον Φερνάντο Βαρέλα, με τα νέα συμβόλαια να συντάσσονται και μετά τις γιορτές να υπογράφονται από τον 31χρονο αμυντικό που θα μείνει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα δύο χρόνια με μια αύξηση σε λογικά πλαίσια των αποδοχών του.

Μαζί του θα παραμείνει και ο Χοσέ Κρέσπο. Η περίπτωση του Ισπανού ήταν πιο εύκολη από την άποψη πως δεν είχε απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ για ένα καλύτερο συμβόλαιο με ανεβασμένες τις ετήσιες απολαβές του. Όπως και με τον Φερνάντο Βαρέλα, έτσι και με τον Χοσέ Κρέσπο οι υπογραφές θα πέσουν μετά τις γιορτές και το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τέλος, ο Μάριο Μπράνκο έχει αρχίσει νέες επαφές με τον ατζέντη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Τάσο Παπαδόπουλο. Ο Σουριναμέζος ζητά τριετές συμβόλαιο με απολαβές στα επίπεδα που κυμαίνονται σήμερα ή διετές με περισσότερα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ