Κρούση Ολυμπιακού για Βινίσιους

Κρούση Ολυμπιακού για Βινίσιους

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρίο Άβε φαίνεται πως είναι στο «στόχαστρο» των ερυθρόλευκων. Ο 23χρονος στράικερ ανήκει στη Νάπολι και οι πειραιώτες έχουν τον Βινίσιους σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Μια από αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος πρωταθλητής» είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρίο Άβε, Βινίσιους.

Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι πειραιώτες έχουν ψηλά στην λίστα τους τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι και μάλιστα φαίνεται να έχουν κάνει και μια πρώτη κρούση στην πλευρά του παίκτη.

Ο Βινίσιους έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα καθώς έχει πετύχει 12 γκολ σε 14 παιχνίδια και είναι παίκτης τον οποίο παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι πειραιώτες.

Όπως προαναφέραμε ο λατινοαμερικάνος σέντερ φορ αγωνίζεται στην Ρίο Άβε με την μορφή δανεισμού από τη Νάπολι και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς έχει παράδοση συνεργασία με Βραζιλιάνους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ