Μουνιέ: «Το καλύτερο στο γήπεδο»

Μουνιέ: «Το καλύτερο στο γήπεδο»

Η υπόσχεση του Γάλλου μεσοεπιθετικού για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μηδενική είναι η προσφορά του Αντονί Μουνιέ στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο πιο ακριβοπληρωμένος (425.000 ευρώ καθαρά) κι έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετράει μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο ως βασικός, εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν.

Ο 31 ετών εξτρέμ επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις και είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, εφόσον θελήσει να τον χρησιμοποιήσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Μουνιέ σε μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram, έκανε την αυτοκριτική του και υποσχέθηκε να δώσει στη συνέχεια τον καλύτερό του εαυτό. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το πρώτο μέρος της περιόδου έφυγε και για μένα δεν ήταν εύκολο γιατί ήμουν εκτός σχεδόν όλο αυτό το διάστημα. Κάτι που μου συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Έξω από τον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, όπως μπορούσα και θέλω να τους συγχαρώ για την πορεία τους στο πρώτο μέρος.

Τώρα ανυπομονώ για το δεύτερο μέρος. Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο και να τους βοηθήσω, αλλά και τον σύλλογο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που έλαβα αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός γηπέδου. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα κι ένα ευτυχισμένο τέλος σ’ αυτόν τον χρόνο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ