Παναθηναϊκός: Καταρχήν συμφωνία με Αρμενάκα

Παναθηναϊκός: Καταρχήν συμφωνία με Αρμενάκα

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τον 20χρονο ομογενή μεσοεπιθετικό Πάνο Αρμενάκα

Ο Πάνος Αρμενάκας θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, επιβεβαιωνοντας όλα τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών του 10.gr που μιλούσαν για θετικό report από πλευράς πράσινων!

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας άναψαν το πράσινο φως ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του, με το τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με τον ομογενή εξτρέμ. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο 2.5 ετών και ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal και ο Αρμενάκας να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή περίοδο.

Ο Παναγιώτης Αρμενάκας είναι ομογενής από την Αυστραλία με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο οποίος όμως δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε κάποια ομάδα.  Ο 20χρονος άσος (γεννήθηκε στις 5/8/98 στο Νιούπορτ)  είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως εξτρέμ και στα δύο άκρα, αλλά και πίσω από τον φορ.

Σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε στην Ουντινέζε και ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του ιταλικού συλλόγου, αλλά δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα. Συνέχισε στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2017 και συγκεκριμένα στην Τουμπίζ, αλλά ούτε εκεί μπόρεσε να βρει τον δρόμο του. Τους τελευταίους τρεις μήνες έκανε προπονήσεις με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κερδίσει συμβόλαιο. Το μέλλον του είναι… πράσινο και ελπίζει να καθιερωθεί ως ένα από τα «τρομερά μωρά» του Γιώργου Δώνη!

Δείτε το εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ