Νάτχο: «O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχω παίξει»

Νάτχο: «O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχω παίξει»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο σε δηλώσεις του στην ισραηλινή ιστοσελίδα sport1.maariv αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, στην περίοδο που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί αλλά και στο επίπεδο των ερυθρόλευκων που τόνισε πως είναι η κορυφαία ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Επίσης ο Ισραηλινός μέσος μίλησε για τα όσα συνάντησε στους Πειραιώτες δηλώνοντας πως είναι εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως έχω πει, χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι καλά. Έπαιξα στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, αν και πίστευα πως θα μπορούσα να αγωνιστώ και περισσότερα λεπτά. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε μια άλλη ομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και αυτό μου συνέβη στον Ολυμπιακό».

Για το αν ήταν βήμα μπροστά για την καριέρα του η μετακίνηση στον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε χαμηλό επίπεδο και η επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι πισωγύρισμα. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και οτιδήποτε συνέβη εδώ γύρω στην ομάδα! Γνώριζα πως ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν το φανταζόμουν σε τόσο μεγάλο βαθμό»!

Παράλληλα πρόσθεσε πως: «Θεωρώ πως το ρώσικο πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά σχετικά με την ποιότητα και την πειθαρχία, ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ