Θέλει Μαυροπάνο για 1,5 χρόνο ο Παναθηναϊκός

Θέλει Μαυροπάνο για 1,5 χρόνο ο Παναθηναϊκός

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός «παίζει μπάλα» με την Άρσεναλ για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό με σκοπό να πείσει όλες τις πλευρές και να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο μεγάλος στόχος είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο νεαρός αμυντικός έκανε πριν από έναν χρόνο το τεράστιο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στην Άρσεναλ, όμως έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως δεν αγωνίζεται ο Έλληνας στόπερ στους κανονιέρηδες και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Λονδρέζους για να «τσεκάρει» τις προθέσεις τους, αλλά και με τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να δουν αν υπάρχει προοπτική απόκτησης του διεθνή αμυντικού.

Η Άρσεναλ θέλει από την πλευρά της να παραχωρήσει δανεικό τον Μαυροπάνο μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου. Το τριφύλλι επιθυμεί να κάνει δικό του τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά με δανεισμό για τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Ο σκοπός του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη είναι να πάρουν τον Μαυροπάνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020 προκειμένου να «χτίσουν» γύρω του την άμυνα των επόμενων χρόνων στο τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Μαυροπανος θα παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο για να πάρει παιχνίδια, ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κρατάει χαμηλά την μπάλα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρασκηνιακά πάντως οι πράσινοι παίζουν δυνατά για την απόκτηση του 20χρονου, ενώ θέλουν να εξασφαλίσουν στις συζητήσεις τους με την Άρσεναλ ότι θα έχουν προτεραιότητα σε περίπτωση που πράγματι δοθεί δανεικός. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει επαφές με τον μάνατζερ του Μαυροπάνου προκειμένου να τσεκάρει τις προθέσεις του αλλά και να τον πείσει να συνεχίσει στους πράσινους.

Ο νεαρός αμυντικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και απέδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να κάνει μια πολύ σπουδαία καριέρα. Συνολικά είχε 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά από το καλοκαίρι και μετά που ανέλαβε την ομάδα ο Ουνάι Έμερι δεν έχει αγωνιστεί λεπτό, με τον Ισπανό προπονητή να φαίνεται να μην τον υπολογίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ