Έτσι αποχαιρέτησε ο Μασούρας τον Πανιώνιο

Έτσι αποχαιρέτησε ο Μασούρας τον Πανιώνιο

Ο νέος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας έφυγε για το... Ρέντη, και η τελευταία προπόνηση με τους Κυανέρυθρους ήταν πραγματικά ιδιαίτερη

Μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα από το ράφι πριν από την προπόνηση. Συμμετείχε όμως σε αυτή κανονικά. Όχι, από υποχρέωση αλλά γιατί το ένιωθε πως έπρεπε να αποχαιρετήσει στο χορτάρι. Ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης λοιπόν, και όταν αυτό τελείωσε ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μαζευτούν στο κέντρο του γηπέδου. Για να τους πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Για να τους ευχηθεί για τη συνέχεια της χρονιάς. Όλα αυτά σε μια κατάσταση λιγάκι άβολη και σίγουρα αρκετά συναισθηματική. Να είναι καλά όμως εκείνοι που έβγαλαν τον Γιώργο Μασούρα από τη δύσκολη θέση. Γιατί ο «αποχαιρετισμός» που είχαν εκείνοι κατά νου ήταν… διαφορετικός, και σαφώς πιο εύθυμος.

Οι παίκτες του Πανιώνιου λοιπόν έβαλαν στη μέση τον 25άχρονο winger και με ένα «φατούρο» σαν εκείνα των παιδιών στο σχολείο, τον έβγαλαν από τη… δύσκολη θέση. Μασούρας για τον Πανιώνιο τέλος λοιπόν. Το Σάββατο έκλεισε ο σπουδαίος αυτός κύκλος. Πλέον ο Γιώργος Μασούρας είναι του Ολυμπιακού, και αναμένεται στις 29 Δεκέμβρη –το απόγευμα- όταν οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις –μετά την εξαήμερη άδεια που «τρέχει» από σήμερα- να είναι και εκείνος κανονικά στον Ρέντη.

Έτοιμος για να εναρμονισθεί στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον. Δύο μέρες αργότερα, Πρωτοχρονιά, ο Μασούρας έχει τα γενέθλια του. Το καλύτερο δώρο το πήρε προ πολλού. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όσο για το 2018; Θα του μείνει σίγουρα αξέχαστο. Σε 35 ματς μέσα στο ημερολογιακό έτος, 11 γκολ. Ένα τεράστιο «άλμα» προς τα επάνω που έφερε τους Ερυθρόλευκους σε σημείο να ασχοληθούν με την περίπτωση του και βέβαια να τον κάνουν την πρώτη 2019 μεταγραφή τους (ή την προτελευταία για το 2018, μιας και ακολούθησε έστω για το καλοκαίρι η απόκτηση του Ουσεϊνου Μπα). Μέσα στο έτος έγινε και διεθνής με την εθνική ομάδα. Τι άλλο να ζητήσει, ο Γιώργος που ξεκίνησε από την Αμφιλοχία και μέσω Ζωγράφου (Ηλυσιακός) και.. πλατείας (Πανιώνιος) έφτασε στην κορυφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ