Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας Βέρνμπλουμ (pic)

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας Βέρνμπλουμ (pic)

Ο άσος του ΠΑΟΚ περνάει με την οικογένειά του τις διακοπές των εορτών, με τη σύζυγό του να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ στάθηκε άτυχος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, καθώς στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-5 μήνες. Ο Σουηδός μέσος έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα δουλέψει σκληρά για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Ο Σκανδιναβός άσος στις δύσκολες στιγμές που περνάει έχει δίπλα του την οικογένειά του, με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του να τον στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Την Δευτέρα η σύζυγός του, Νίνα, ανέβασε στα social media την οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν μπροστά από το τζάκι και το χριστουγεννιάτικο δεντράκι τους.

«Φέτος η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι λίγο διαφορετική, αλλά είμαστε όλοι μαζί. Καλά Χριστούγεννα από την οικογένεια Βέρνμπλουμ», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η εντυπωσιακή σύντροφος του Πόντους.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This years Christmas pic is a bit different but we are all in it😂 Merry Christmas from family Wernbloom♥️🎄 #christmas#merrychristmas #christmaseve #godjul

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Wernbloom (@ninawernbloom) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ