Κοιτάζει Μάζουρεκ για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει Μάζουρεκ για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα και μία από αυτές ενόψει καλοκαιριού είναι και Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αυτή τη χρονική περίοδο πολλές οικονομικές δυνατότητες και κυρίως έχει απαγόρευση μεταγραφών με αποτέλεσμα να παρακολουθεί πολλές περιπτώσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργεντινός χαφ μένει ελεύθερος από την ομάδα του Αγρινίου. Οι Νταμπίζας και Δώνης ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για το τριφύλλι κυρίως από τη μεριά της διοίκησης και στοχεύουν σε κάποιους παίκτες.

Ο Μάζουρεκ βρίσκεται στο στόχαστρο των πρασίνων αλλά υπό προϋποθέσεις. Ο Αργεντινός επιτελικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ομάδα του Αγρινίου και μπορεί από τον Ιανουάριο να μπει σε συζητήσεις με όποια ομάδα επιθυμεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμα. Μέχρι τώρα στη σεζόν ο 25χρονος άσος έχει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 14 ματς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ