Κουλιμπαλί: «Μου αρέσει στον Παναθηναϊκό, όταν έρθει η ώρα για το συμβόλαιο»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως απολαμβάνει να παίζει στο τριφύλλι, ενώ δήλωσε πως θα ασχοληθεί για νέο συμβόλαιο όταν έρθει η ώρα.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, το μέλλον του αλλά και τη φετινή σεζόν που όπως ανέφερε του αρέσει.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός από το Μάλι τόνισε στη Livesport πως κοιτάει μόνο τα ματς που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μιλήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την παραμονή του.

«Σκέφτομαι το σήμερα. Είμαι εδώ, παίζω για τον Παναθηναϊκό και θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με την ομάδα. Είναι κάτι που θα γίνει αργότερα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι εδώ, απολαμβάνω να παίζω για τον Παναθηναϊκό και όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Τότε θα ακούσω τι θα μου προτείνουν, θα πως τι θέλω και θα δούμε πώς θα καταλήξει η συζήτηση. Τώρα με απασχολούν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και σκέφτομαι μόνο αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Κούλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ