Ο Μπεν σκιαγραφεί τον Κρίστισιτς για to10.gr

Ο Μπεν σκιαγραφεί τον Κρίστισιτς για to10.gr

Ο Μοχάμεντ Μπεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Νέναντ Κρίστιτσιτς που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Από τις αρχές του 2018 είναι συμπαίκτες στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μοχάμεντ Μπεν μετά την ελληνική θητεία του σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Βέροια και Λεβαδειακό φόρεσε πέρυσι τέτοιο καιρό την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και πάει από… επιτυχία σε επιτυχία με κερασάκι στην τούρτα την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Στο Βελιγράδι όταν πήγε βρήκε τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, τον Σέρβο χαφ που τον Αύγουστο του 2017 γύρισε στην πατρίδα του για να παίξει στον Ερυθρό Αστέρα μετά το πέρασμα του από Σαμπντόρια, Μπολόνια και Αλαβές.

Ο 28χρονος δυναμικός μέσος είναι τούτη την ώρα ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την νευραλγική θέση του μέσου. Στη Σερβία έχουν αποδεχθεί ότι θέλει να φύγει ο παίκτης, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και μένει μόνο να οριστεί το ποσό της πώλησης μιας και δεν υφίσταται ρήτρα πώλησης όπως σας αποκάλυψε το «to10» χθες. Άρα μιλάμε για… τελική ευθεία στο deal.

Ο Κρίστιτσιτς προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη έκπληξη, τότε θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ για να καλύψει την μία θέση από τις δύο του άξονα. Εκεί που «πληγώθηκε» περισσότερο από ποτέ φέτος, μετά το λάθος της διοίκησης να μην προχωρήσει σε μεταγραφή μέσου στα τέλη Αυγούστου.

Έτσι με συμβόλαιο 450.000-500.000 ευρώ ο Κρίστίτσιτς όλα δείχνουν ότι θα είναι το πρώτο χειμερινό deal της ΑΕΚ. Όμως το τι ποδοσφαιριστής είναι ο Σέρβος, τι χαρακτηριστικά έχει και πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ είπε καλύτερα ο γνωστός στα μέρη μας Μπεν που μετρά 25 γκολ και 11 ασίστ σε 42 συμμετοχές του με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ χρήσιμος μέσος. Σαν χαρακτήρας είναι εξαιρετικό παιδί, οικογενειάρχης και άνθρωπος που βοηθά πρώτα την ομάδα. Είναι χαφ box to box, παίκτης που ξέρει να πάρει την πρώτη μπάλα, να την μεταφέρει στην επίθεση σωστά. Δεν κρύβεται στα δύσκολα και το έδειξε και στα πολύ απαιτητικά ματς στον όμιλο του Champions League, κόντρα σε μεγάλα ονόματα. Κινείται πάντα πολύ έξυπνα στον χώρο για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των αντιπάλων. Έχει εμπειρία να διαβάζει το παιχνίδι είτε αμύνεται, είτε επιτίθεται. Και αυτό τον κάνει πολύ ξεχωριστό και χρήσιμο μέσο» δήλωσε ο Μπεν για τον Σέρβο συμπαίκτη του ο οποίος πιθανότατα σε λίγες ημέρες θα είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε μια πολύ σημαντική κίνηση για τους «κιτρινόμαυρους» που έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2022.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ