«Παίκτης της ΑΕΚ με το νέο έτος ο Κρίστισιτς»

«Παίκτης της ΑΕΚ με το νέο έτος ο Κρίστισιτς»

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Νέναντ Κρίστισιτς από την ΑΕΚ, καθώς στη Σερβία αναφέρουν πως ο παίκτης θα υπογράψει στην ΑΕΚ με το νέο έτος.

Η ΑΕΚ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώσει την απόκτηση του Νέναντ Κρίστισιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρβο μέσο και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν κάποιοι όροι και μπόνους στο συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το Mozzart sport, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά απομένει και η συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό που προκύπτει από τη Σερβία είναι πως ο Κρίστισιτς είναι στην τελική ευθεία για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ όπως τονίζεται θα υπογράψει στην ΑΕΚ μετά το νέο έτος.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή από την Ένωση προσφέρουν 300.000 ευρώ για τους επόμενους μήνες στον Αστέρα, οι Σέρβοι ζητούν 500 χιλιάδες και φαίνεται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με κάποιο μπόνους στην υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων.  Αυτό θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα και για αυτό θα καθυστερήσει λίγο η άφιξη του παίκτη.

Σύμφωνα πάντα με το Σέρβικο δημοσίευμα, ο Κρίστισιτς στο τριετές συμβόλαιο θα λάβει 600 χιλιάδες ευρώ την πρώτη χρονιά, 650 χιλιάδες ευρώ τη δεύτερη και στον τρίτο 750.000 ευρώ. Ωστόσο, επαναλαμβάνουν πως η ΑΕΚ θέλει άμεσα τον διεθνή χαφ κι όχι το καλοκαίρι για αυτό πιέζει τόσο την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ