«Πάμε στην Ελλάδα αρχές Ιανουαρίου για να τα βρούμε με την ΑΕΚ»

«Πάμε στην Ελλάδα αρχές Ιανουαρίου για να τα βρούμε με την ΑΕΚ»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει για την ΑΕΚ η μεταγραφή του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, καθώς ο πατέρας του 19χρονου μέσου δήλωσε ότι αρχές Ιανουαρίου θα έρθουν στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιου του Ρέφικ. Η Ένωση είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο πατέρας του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βοσνιακό Sport1 ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την Ζελέζνιτσαρ και ότι πλέον απομένουν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 19χρονος μέσος.

Ο Σαμπανάυζοβιτς μάλιστα τόνισε πως θα έρθει στην Αθήνα με τον γιο του στις αρχές Ιανουαρίου για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανέλ στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ΑΕΚ με τη Ζελέζνιτσαρ έχουν κάνει τις διαπραγματεύσεις και απ’ όσο γνωρίζω έχουν φτάσει σε συμφωνία. Αυτό που μένει είναι να πάμε στην Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου, όπου θα προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου. Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μόνο από το τηλέφωνο. Αλλά θα πάρουμε την απόφαση μόνο μετά τις συζητήσεις του Ιανουαρίου» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά υπάρχει η πιθανότητα να μην υπογράψει, αν οι όροι που θα προταθούν στον Ανέλ δεν μας ικανοποιούν. Τη δεδομένη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά μέχρι να καθίσουμε στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, κάτι που θα συμβεί στις αρχές Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ