Παίκτης της ΑΕΚ επίσημα ο Κρίστισιτς, είπε «ναι» ο Αστέρας

Παίκτης της ΑΕΚ επίσημα ο Κρίστισιτς, είπε «ναι» ο Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας τα βρήκε με την ΑΕΚ για την άμεση μεταγραφή του Κρίστισιτς στις 500.000 € και αποχαιρέτησε τον 28χρονο χαφ μέσω των social media. Υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του παίκτη με την Ενωση, την Πέμπτη στην Αθήνα.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Νέναντ Κρίστισιτς. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση του σερβικού συλλόγου ανακοίνωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στα social media του συλλόγου ο Αστέρας ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα: «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχηθεί τα καλύτερα στον Νέναντ Κρίστισιτς στη συνέχεια της καριέρας του. «Νένο», σε ευχαριστούμε», ανέφερε το σχετικό μήνυμα.

Πέρα από αυτό, η διοίκηση του Αστέρα, με επίσημη ενημέρωσή της στα σερβικά media ανέφερε ότι έκανε δεκτή την προσφορά ύψους 500.000 € της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή και έδωσε τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μεταγραφή από την 1η Ιανουαρίου και όχι το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιο του παίκτη.

«Ο Κρίστισις έλαβε μία προσφορά από την ΑΕΚ και αποφάσισε να την αποδεχθεί. Ο Αστέρας προσπάθησε ειλικρινά να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αλλά ο Νέναντ ήθελε να αποχωρήσει, θεωρώντας ότι ήταν αυτό θα ήταν το καλύτερο την καριέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της διοίκησης της ομάδας του Βελιγραδίου.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν ότι ο Κρίστισιτς έχει ήδη βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο 3,5 χρόνων με την ΑΕΚ και έρχεται την Πέμπτη στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την παρουσίασή του από την Ενωση.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Κρίστισιτς πριν τον Ερυθρό Αστέρα είχε αγωνιστεί σε Σλαβές, Σαμπντόρια, Μπολόνια και ΟΦΚ Βελιγραδίου, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

https://www.youtube.com/watch?v=bPM2cnhn_dw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ