Απόρθητο κάστρο η Τούμπα

Απόρθητο κάστρο η Τούμπα

Ούτε ένας ούτε δύο μήνες, αλλά δεκαεννέα μήνες παραμένει αήττητος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα, μετατρέποντας την έδρα του σε κάστρο.

Αν θέλει μια ομάδα να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα θα πρέπει τουλάχιστον στην έδρα τους να αγνοεί την λέξη ήττα. Αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ με σχετική ευκολία. Ο Δικέφαλος έχει μετατρέψει την Τούμπα σ’ ένα απόρθητο κάστρο που δύσκολα ομάδα θα μπορέσει να το γκρεμίσει. Οι Ασπρόμαυροι έχουν να ακούσουν τη λέξη ήττα στην έδρα τους εδώ και 19 μήνες.

Η τελευταία σημειώθηκε στις 31 Μαΐου του 2017 όταν και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-3, για την 6η αγωνιστική των play-off της Super League. Τα γκολ της ομάδας του Ίβιτς τα είχαν πετύχει οι Μπίσεσβαρ και Ενρίκε. Για τους πράσινους τα τέρματα πέτυχαν οι Κλωναρίδης, Λούντ και Μολίνς.

Από εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ μετράει 23 νίκες στην Τούμπα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μία ισοπαλία με τον Άρη, φέτος για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου με 1-1. Ενόψει του δεύτερου γύρου, αλλά και τον αγώνων του κυπέλλου για το 2019 στην Τούμπα θέλουν να διευρύνουν αυτό το εντυπωσιακό σερί που έχουν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ