Οι διακοπές των παικτών του ΠΑΟ και η συνάντηση με τον Ζιντάν (pic)

Οι διακοπές των παικτών του ΠΑΟ και η συνάντηση με τον Ζιντάν (pic)

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ποιος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τεράστιο Ζινεντίν Ζιντάν.

Τις μπαταρίες τους φορτίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η εβδομαδιαία άδεια που απολαμβάνουν από τον Γιώργο Δώνη λήγει το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου και πολλοί επέλεξαν να φύγουν εκτός Αθήνας.

Άλλοι βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, άλλοι εκτός Ελλάδας με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα. Εκτός Ελλάδας είναι ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Όπως είναι και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο διεθνής άσος μετέβη στο Παρίσι και φυσικά θα ήταν αδύνατον να μην επισκεφθεί τον Πύργο του Άιφελ και το μουσείο του Λούβρου. Στο Λονδίνο είναι ο Χρήστος Δώνης. Ο νεαρός μέσος πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα με τον αδερφό του Τάσο Δώνη, που επίσης έχει άδεια από τη Στουτγκάρδη.

Ο Αργύρης Καμπετσής προτίμησε το βουνό. Πήγε αρχικά στο Πήλιο και συγκεκριμένο στην Πορταριά και ακολούθως στην Αράχοβα. Ο Νίκος Βέργος, παράλληλα, κινήθηκε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μονάχου… Ο Έργους Κάτσε επίσης ανηφόρισε στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Αλβανός διεθνής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Μυστακίδη. Ε, κάτι θα είπαν και για τον Παναθηναϊκό… Στη συνέχεια ο Αλβανός διεθνής αμυντικός χαφ πήγε στη Χαλκιδική. Ουρανούπολη, Καρυές, Άγιο Όρος και περπάτημα σε μονοπάτια της περιοχής. Είναι κι αυτή γυμναστική για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Υπάρχουν πολλοί, πάντως, που προτίμησαν να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Ο Σωκράτης Διούδης, ο Αχιλλέας Πούγγουρας κι ο Φάνης Τζανδάρης πήγαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, αλλά και στην Κατερίνη βρέθηκε και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πήγε στην αγαπημένη του Μυτιλήνη και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην Βλάστη Κοζάνης (πήγε και λίγο στη Λάρισα) απ’ όπου κατάγεται. Στον τόπο καταγωγής του στα Χανιά πήγε και ο Νώντας Παντελάκης. Στην πατρίδα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τεν Αβίβ βρίσκεται ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος ελπίζει το 2019 να είναι πολύ καλύτερο από το 2018. Ο Φεντερίκο Μακέντα με τη σειρά του είχε την ευκαιρία να δει την οικογένειά του στη Ρώμη.

Ο Ζιντάν

Ο Άντονι Μουνιέ, αντίθετα, έμεινε για ένα διήμερο στην Αθήνα και μετά επισκέφθηκε το Ντουμπάι. Εκεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβαζε βίντεο με ατομικό πρόγραμμα είτε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διέμενε είτε σε κάποια από τις παραλίες. Αυτό, όμως, που θα μείνει στον έμπειρο εξτρέμ του Παναθηναϊκού από τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές του, ήταν η συνάντηση με τον διεθνή παλαίμαχο άσο της Ρέλα Μαδρίτης και πρώην τεχνικός της, τον τεράστιο Ζινεντίν Ζιντάν. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ Νουρ Γκοκτσέ και ο γιος του Μουνιέ δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Ζιντάν. Με τον πατέρα του να ανεβάζει τη φωτογραφία-ντοκουμέντο και να χαρακτηρίζει τον γιο του τυχερό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ