Στον «αέρα» οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Στον «αέρα» οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ

Πολύ δύσκολα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα συνεχίσουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, οι «μικροί» ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά και κάποιων που ανήκουν στην Κ19.

Τα πάνω κάτω έρχονται στον ΠΑΟΚ στο θέμα των ανανεώσεων σε ότι έχει να κάνει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στην προκειμένη περίπτωση, ο λόγος γίνεται κυρίως για τον Μάριο Σιαμπάνη και τον Λευτέρη Λύρατζη που ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αλλά και κάποιων ακόμα νεαρών που παίζουν στην Κ19.

Αυτό που προκύπτει από την ΠΑΕ είναι ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συμφωνία με κανέναν νεαρό, του οποίου ο ατζέντης ζητάει εγγυημένες συμμετοχές μέσω του συμβολαίου. Πρόκειται για μια αρχή που δεν πρόκειται να παραβούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως επίσης και η πολιτική στην περίπτωση που δεν υπάρξει ανανεωθεί το συμβόλαιο. Τότε, δε θα υπολογίζεται ο παίκτης στους τελευταίους έξι μήνες, δηλαδή από τώρα μέχρι το καλοκαίρι.

Για το θέμα μας είχε προϊδεάσει σε πρόσφατη τοποθέτηση του, το μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Σαββίδη, αναφορικά με τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησε με οπαδό του Δικεφάλου στο instagram για τα παιδιά των ακαδημιών, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να παίζουν για τον σύλλογο και όχι για τα συμφέροντα των μάνατζέρ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ