ΠΑΟΚ: Δυσκολίες για Μπίσεσβαρ, δεν βιάζονται για Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Δυσκολίες για Μπίσεσβαρ, δεν βιάζονται για Πασχαλάκη

Ο Μάριο Μπράνκο, σύμφωνα με πληροφορίες του «10», στις επαφές που είχε με την πλευρά του Ντιέγκο Μπίεσεβαρ, πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1χρόνια με μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του. Όσον αφορά την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, δεν δείχνουν να βιάζονται κάθως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Μπορεί στις περιπτώσεις των Κρέσπο και Βαρέλα να υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία, στις υπόλοιπες περιπτώσεις φαίνεται πως υπάρχουν δυσκολίες. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι από τις περιπτώσεις που στον ΠΑΟΚ έχουν ασχοληθεί πολύ περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση. Όχι μόνο τώρα και με το νέο αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο, αλλά και το προηγούμενο διάστημα με τον Λούμπος Μίχελ. Οι Ασπρόμαυροι αφού έβαλαν όλα τα δεδομένα κάτω, ηλικία, αγωνιστική συνεισφορά, προσφέρουν στον 32χρονο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, ενώ του κατατέθηκε και βελτιωμένη οικονομική πρόταση.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr ο Μπίσεσβαρ θέλει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ να είναι αρνητικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Γι’ αυτό άλλωστε και του προσφέρει περισσότερα χρήματα. Για την περίπτωση του Ολλανδού, φαίνεται πως υπάρχει ακόμη περιθώριο στις διαπραγματεύσεις. Αμφότερες οι πλευρές θέλουν να συνεχίσουν «μαζί», οπότε θα συνεχίσουν οι επαφές προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να πάνε την υπόθεση πιο πίσω. Ο λόγος είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο διεθνής τερματοφύλακας που ξεπερνούν τα χρήματα που δίνουν οι Ασπρόμαυροι. Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του να πάει πιο πίσω και μάλιστα το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ