Στο Ρέντη μεθαύριο και ο Μασούρας

Στο Ρέντη μεθαύριο και ο Μασούρας

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων. Γιώργος Μασούρας θα είναι το Σάββατο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των πειραιωτών και θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών και η παρουσία του Χριστοδουλόπουλου στο Ρέντη την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα του Σαββάτου κι ένα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Γιώργου Μασούρα στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών θα πάει μεθαύριο στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση σαν παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Μασούρας είναι από τους παίκτες που έχουν «κλέψει» την παράσταση στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός φρόντισε να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του παίκτη από τον Πανιώνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει παιχνίδια του Πανιωνίου για τον 25χρονο άσο, σχημάτισε καλή άποψη για τον νεαρό άσο και θεωρεί πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να πάει από μεθαύριο στο Ρέντη ο νεαρός εξτρέμ.

Οι εργασίες στο Ρέντη

Όπως προαναφέραμε οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει εξαήμερη άδεια στους ερυθρόλευκους. Οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα αυτό και φρόντισαν να κάνουν βελτιωτικές εργασίες στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων στο Ρέντη, ώστε οι παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν προπόνηση στον καλύτερο χλοοτάπητα.

Πήγε Ρέντη την Δευτέρα ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος απουσίασε το προηγούμενο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πειραιωτών λόγω τραυματισμού αλλά ο διεθνής εξτρέμ των ερυθρόλευκων κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή του. Όλα δείχνουν ότι ο Λάζαρος θα είναι άμεσα στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος πήγε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ρέντη για να κάνει ατομική προπόνηση.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού θέλει να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να είναι στην αποστολή των πειραιωτών για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ