ΠΑΟΚ : Ο αντι-Βέρνμπλουμ που θα κρίνει την παραμονή των Κάνιας και Σάκχοφ

ΠΑΟΚ : Ο αντι-Βέρνμπλουμ που θα κρίνει την παραμονή των Κάνιας και Σάκχοφ

Οι περιπτώσεις των Κάνιας και Σάκχοφ θα κριθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον παίκτη που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον Βέρνμπλουμ. Το σίγουρο είναι πως μόνο ένας εκ των δύο θα πάρει νέο συμβόλαιο.

Ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ ήρθε σε μια χρονική στιγμή κρίσιμη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ από την επομένη κιόλας ημέρα έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Σουηδού μέσου. Ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στην Τούμπα θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις ανανεώσεις των Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάκχοφ. Ανάλογα με τα στοιχεία που θα έχει ο αντί-Βέρνμπλουμ, ένας εκ’ των δύο θα κερδίσει ένα νέα συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μείνουν και οι δύο. Αν για παράδειγμα οι Ασπρόμαυροι αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με περισσότερες αμυντικές ικανότητες τότε ο Ισπανός θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Τούμπα. Αν όμως αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με περισσότερες οργανωτικές ικανότητες τότε αυτός που φύγει θα είναι ο Ουκρανός. Πάντως και ο Κάνιας και ο Σακχόφ με δηλώσεις του έχουν πει πως θα τιμήσουν το συμβόλαιο που έχουν με τον ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ