Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Σολδάνο εδώ και έναν χρόνο»

Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Σολδάνο εδώ και έναν χρόνο»

Ο Αργεντινός μίλησε για τον 24χρονο επιθετικό και επισήμανε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τσεκάρουν» τον συμπατριώτη του εδώ και ένα χρόνο!

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι ο εκλεκτός για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό επιθετικό να αποτελεί ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών.

Οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν πολύ καιρό τον 24χρονο στράικερ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με δηλώσεις του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον Σολδάνο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε εδώ και ένα χρόνο!

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τσεκάρει τον Σολδάνο εδώ και έναν χρόνο. Δεν δουλεύω πια στην ομάδα αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση με μένα και με τον Ολυμπιακό και είναι ένας σύλλογος που λατρεύει τους Αργεντίνους. Δεν νομίζω ότι το κόστος για τον Σολδάνο θα είναι μεγάλο. Από τον Ολυμπιακό δεν πέρασα μόνο εγώ. Έπαιξαν και οι Τσόρι, Ιμπαγάσα και Λεντέσμα. Είναι ο πιο δημοφιλής σύλλογος στην Ελλάδα και πάντα δίνει καλές… μάχες με ευρωπαϊκές διακρίσεις και τίτλους στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ellitoral.com.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ