Ολυμπιακός: Τέλος ο Σολδάνο, κάνει παιχνίδια ο πρόεδρος της Ουνιόν

Ολυμπιακός: Τέλος ο Σολδάνο, κάνει παιχνίδια ο πρόεδρος της Ουνιόν

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα ότι σταματάει τη διαπραγμάτευση με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Σολδάνο, καθώς ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας κάνει παιχνίδι και άλλαξε τη συμφωνία. Εάν δεν αλλάξει κάτι, ο Ολυμπιακός κλείνει ελεύθερο τον παίκτη για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να αποκτήσει τον Φράνκο Σολδάνο. Και για αυτόν τον λόγο προχώρησε τις συζητήσεις, συμφώνησε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και εν συνεχεία ξεκίνησε συζητήσεις και με την ομάδα του, Ουνιόν Σάντα Φε, με σκοπό ο Αργεντινός να έρθει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Η συμφωνία με την Ουνιόν είχε ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης, όταν ξαφνικά η διοίκηση και ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, ξεκίνησαν να κάνουν «παιχνίδια», ανεβοκατεβάζοντας τις απαιτήσεις και τα ποσά που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή, έθεσε στο τραπέζι τα νούμερα που είχαν συμφωνηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη περίμενε απλώς την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων, για να τελειώσει η μεταγραφή. Κάτι, ωστόσο, που δεν έγινε έως το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, λοιπόν, ανέφερε ρητά πως ο Σολδάνο… τελείωσε για τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας πως «δεν υπάρχει πλέον συζήτηση, αφού η ομάδα του και ο πρόεδρός της συνεχίζουν τα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωσή του».

Πώς μεταφράζεται αυτό; Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο επιθετικό, ο ίδιος θέλει σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο στους Πειραιώτες, έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και περιμένει σε… αναμμένα κάρβουνα να έρθει άμεσα στη χώρα μας. Ενώ παράλληλα πιέζει ασφυκτικά την Ουνιόν να τον αφήσει να φύγει.

Εάν η Ουνιόν και ο πρόεδρός της δεν κάνουν πίσω και δεν λογικευτούν, τότε ο Ολυμπιακός θα μεταφέρει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι, θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο και η αργεντίνικη ομάδα δεν θα πάρει ευρώ από τη μετακίνησή του. Ενώ για την παρούσα φάση θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις που έχει για την επίθεση (Μπονατίνι, Σολδάδο κλπ).

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στον Ολυμπιακό είναι πολύ ενοχλημένοι με τα «πάνω – κάτω» του Αργεντινού παράγοντα και δεν θα κάνουν πίσω, εάν δεν αλλάξει στάση στη διαπραγμάτευση κι αν δεν επαναφέρει την αρχική συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ