Παναθηναϊκός : Οι Κότσαρης και Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν δύο μέρες νωρίτερα τις διακοπές τους

Παναθηναϊκός : Οι Κότσαρης και Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν δύο μέρες νωρίτερα τις διακοπές τους

Οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν δύο ημέρες νωρίτερα την άδεια των Χριστουγέννων που είχε παραχωρηθεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συνεχίσουν με τη θεραπεία του και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα στη δράση.

Οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος διέκοψαν την άδεια των Χριστουγέννων που είχε παραχωρηθεί από τον Γιώργο Δώνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί την Πέμπτη (27/12), δηλαδή δύο ημέρες νωρίτερα, αφού η επιστροφή του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο (29/12).

Οι δύο νεαροί άσοι των Πράσινων ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, έτσι θέλησαν να συνεχίσουν τις θεραπείες αποκατάστασής τους, ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση και να τεθούν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Πρόκειται φυσικά για τον 22χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, που αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη εναλλακτική του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα Πράσινα δοκάρια, και τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό που προπονείται μεν με την πρώτη ομάδα, ωστόσο δεν έχει καταγράψει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Κότσαρης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στο ματς της 2ης αγωνιστικής Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Ιεράπετρα (2-2) και αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας, αντί να χειρουργηθεί. Η περίπτωσή του αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, υπό τον κίνδυνο υποτροπής, ενώ αυτοί τη στιγμή οι Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος είναι οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ