Πώς ο Μπακασέτας «κολλάει γάντι» στο πλάνο Νταμπίζα, Δώνη

Πώς ο Μπακασέτας «κολλάει γάντι» στο πλάνο Νταμπίζα, Δώνη

Γιατί ο διεθνής άσος είναι το Νο 1 στην πράσινη λίστα, και πως μπορεί να γίνει το «μεγάλο κόλπο» της απόκτησης του από το Τριφύλλι.

Μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη από to10.gr. Ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ από εκείνα που δίνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο όχι μόνο όσα συμβαίνουν αλλά και όσα σκέφτονται εκείνοι που κρατούν τα τιμόνια των μεγάλων ομάδων σχεδιάζοντας το σήμερα αλλά και το αύριο. Τα Χριστούγεννα ο agent leaks έγραψε για την απόπειρα του Νίκου Νταμπίζα να «πείσει» τον Τάσο Μπακασέτα ώστε το καλοκαίρι να φορέσει τα Πράσινα.

Μια κίνηση 100% αληθινή που ο διεθνής μέσο-επιθετικός την σκέφτεται σοβαρά καταλαβαίνοντας ότι μπορεί τα οικονομικά του Παναθηναϊκού να μην είναι ελκυστικά, αλλά είναι το ποδοσφαιρικό του πρότζεκτ. Πολλώ δε μάλλον όταν του προσφέρεται το δικαίωμα να γίνει ο leader. Να γίνει ο ηγέτης αυτής της μεγάλης ομάδας, στο επόμενο βήμα της το οποίο προφανώς και θα είναι ακόμη πιο φιλόδοξο από το φετινό.

Είναι γεμάτο από ποδόσφαιρο το εγχείρημα του Τριφυλλιού. Και ο Νταμπίζας με τον Δώνη δεν κάνουν τίποτα στην τύχη. Περιμένουν ότι του χρόνου ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης θα είναι έτοιμοι για το παραπάνω ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα την απόδοση τους, μέσα από το φίλτρο της εμπειρίας που είναι πολύτιμο. Περιμένουν επίσης ότι ο Μακέντα όσο ο χρόνος περνά θα βρίσκει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του και την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Μια μεταγραφή που δεν τη πίστευε κανείς, και εξελίσσεται σε ατόφιο χρυσάφι. Τι λείπει λοιπόν για το 4-2-3-1         ; Ένας ποδοσφαιριστής που θα είναι στο pick της καριέρας του. Με ικανότητα και μεγάλο κίνητρο. Με άνεση να παίξει στο «10», να γίνει δεύτερος φορ, να βγει στις πτέρυγες. Ο Μπακασέτας είναι κομμένος και ραμμένος ως το «αποτέλεσμα» αυτής της αναζήτησης.  Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι ο Νταμπίζας έκανε την κίνηση του άμεσα. Όχι γιατί είναι ένας διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ένα καλό όνομα κλπ αλλά γιατί είναι το «τέλειο» κομμάτι σε αυτό που χτίζεται σε πράσινο φόντο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός άλλαξε μάνατζερ πριν από λίγο καιρό. Εκπροσωπείται πλέον από το γραφείο του Φεντερίκο Παστερέλο, τα δικαιώματα του οποίου για την Ελλάδα διατηρεί ο Μπρούνο Τσιρίλο. Θεωρητικά η κίνηση του, θα μπορούσε να έχει αντίκρισμα εντός ΑΕΚ (από τις σχέσεις του Τσιρίλο με την Ένωση) αλλά και στην αγορά του εξωτερικού μιας και ο Παστορέλο ειδικά στην Ιταλία είναι ισχυρός. Δεν ξέρουμε όμως αν επί της ουσίας ο Έλληνας άσος θα έχει καλύτερη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο. Αρκεί βεβαίως οι Πράσινοι να τον ικανοποιήσουν οικονομικά, και κυρίως να του εξασφαλίσουν ότι θα πάρει τα χρήματα που θα συμφωνήσει.

Φέτος τον ρόλο του Μπακασέτα στο πλάνο Νταμπίζα-Δώνη τον έχει θεωρητικά ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος που είναι καλός παίκτης, αλλά που έχει θέματα με τους συνεχείς τραυματισμούς. Το συμβόλαιο του δεν το λες… ευκαταφρόνητο μιας και είναι της τάξης των 450.000 ευρώ. Το καλοκαίρι ο Μουνιέ προφανώς αν χρειαστεί δεν θα συνεχίσει. Αυτά τα χρήματα και κάτι παραπάνω ο ΠΑΟ μπορεί να τα δώσει στον Μπακασέτα που θα ανανέωνε στην ΑΕΚ με το συμβόλαιο του Μάνταλου (600.000 ευρώ). Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι δεν είναι… απίθανο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ